Info

New or Forgotten?

Tennispark Buitenveldert > Tennisles

Beginnen met tennis? Neem een les!

Tennisschool Buitenveldert

Tennisschool BuitenveldertWij bieden alle enthousiaste tennisspelers en speelsters, jong en oud, een goed programma, om het tennisplezier naar een nog hoger niveau te brengen.
In het programma zijn privé-lessen, groepslessen voor 2, 3 of 4 personen, jeugdlessen, selectietrainingen, zaterdagmiddagtrainingen en een jeugdzomerkamp opgenomen.
Door een optimale individuele begeleiding, een uitgebalanceerd programma, aandacht voor techniek, tactiek en conditie geven wij een compleet pakket tennislessen voor zowel beginners als gevorderden!

Les nemen wanneer u wilt, met garantie dat het doorgaat

Wij geven les op elke dag, zowel overdag als in de avond, met als enige uitzondering de zondag. Lessen zijn 's zomers gewoonlijk op de buitenbanen, maar bij slecht weer gaan we naar binnen. De lessen gaan dus altijd door!

Jeugdinformatie

Wij adviseren alle kinderen die les nemen ook lid te worden van ALTC-Buitenveldert! De organisatie van de jeugdvereniging ligt in handen liggen van de tennisschool. Voor een redelijke prijs kunnen de kinderen profiteren van allerlei voordelen die de vereniging te bieden heeft. Denk aan extra speelmogelijkheden, extra selectietrainingen, toernooien spelen, clubkampioenschappen enz.

Informatie

Manager en hoofdtrainer Menco van Herk, telefoon 06-55393010, e-mail info@tennisschoolbuitenveldert.nl.

Voor meer informatie en online inschrijven, ga naar onze website www.TennisschoolBuitenveldert.nl.