Hartelijk welkom bij Tennispark Buitenveldert

Toernooien zomer 2015

Open ALTC Buitenveldert Toernooi: 20 juni t/m 28 juni, de wedstrijden worden gespeeld op de 12 ALTC-Buitenveldert banen. Wedstrijden in enkel- en dubbelspelen, waarbij de indeling, bij zowel enkel- als dubbelspel, plaatsvind op actuele rating; dus spelen in een schema met tegenstanders van gelijk niveau! Klik HIER om in te schrijven.

Open Park Toernooi Buitenveldert: 25 juli t/m 2 augustus, de wedstrijden worden gespeeld op de 18 banen van Tennispark Buitenveldert en is één van de grootste, maar zeker ook gezelligste toernooien van het jaar in de regio! Ook tijdens dit toernooi enkel- en dubbelspelen op actuele rating! Klik HIER om in te schrijven.

Onze toernooien staan in het teken van het nieuw ingevoerde "Fair Play, Fair Trade, Fair Chance" principe: tijdens beide toernooien verzorgen wij dagelijks gratis een lekkere "snack of hap" voor alle deelnemers, van hamburgers tot fijne pasta.

Open Jeugdtoernooi Buitenveldert: 27 juli t/m 31 juli, de wedstrijden worden gespeeld op de banen van Tennispark Buitenveldert. Wij spelen voor meisjes en jongens in de categorieën t/m 12, t/m 14 en t/m 16. Daarnaast organiseren wij op de dinsdag en de vrijdag tijdens dit toernooi EVENTS: Rood 6 t/m 9, Oranje 8 t/m 11 en Groen 9 t/m 12. Klik HIER om in te schrijven.

Ook voor de kinderen verzorgen wij weer diverse gezellige activiteiten en een heerlijke gratis BBQ!

BAAN RESERVEREN? Klik HIER!!

Zowel voor binnenbanen als voor buitenbanen.

Tennispark en QD-sports

In de linkerhoek van het sportcafe is de winkelruimte ingericht voor de verkoop van tennisaccessoires en natuurlijk kunt u uw racket professioneel bij ons laten bespannen! Daarnaast kan de locatie gebruikt worden voor vergaderingen en/of presentaties.

Info aan de bar!


User Name

Password

Info New or Forgotten?

Wij gebruiken PlanMySport voor onze administratie, organisatie én communicatie !  

Copyright © 2007 Tennispark Buitenveldert. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie

Contact