Hartelijk welkom bij Tennispark Buitenveldert
Inschrijven: klik HIER !
Beeldbrochure 2013
Beeldbrochure 2013

Toernooien zomer 2014

Open ALTC Buitenveldert Toernooi: 21 juni t/m 29 juni, de wedstrijden worden gespeeld op de 12 ALTC-Buitenveldert banen. Wedstrijden in enkel- en dubbelspelen, waarbij in de enkelspelen indeling plaatsvind op actuele rating; dus spelen in een schema met tegenstanders op gelijk niveau!

Open Park Toernooi Buitenveldert: 26 juli t/m 3 augustus, de wedstrijden worden gespeeld op de 18 banen van Tennispark Buitenveldert en is één van de grootste, maar zeker ook gezelligste toernooien van het jaar in de regio! Ook tijdens dit toernooi enkel- en dubbelspelen, waarbij wederom de enkelspelen volgens het ratingsysteem worden ingedeeld!

Tijdens beide toernooien verzorgen wij diverse gezellige activiteiten met als hoogtepunt de gratis BBQ op de donderdagen!

4de Open TTT Jeugdtoernooi: 28 juli t/m 1 augustus, de wedstrijden worden gespeeld op de 10 banen van Tennis Till Twenty. Wij spelen voor meisjes en jongens in de categorieën t/m 12, t/m 14 en t/m 16. Daarnaast organiseren wij op de dinsdag en de vrijdag tijdens dit toernooi EVENTS: Rood 6 t/m 9, Oranje 8 t/m 11 en Groen 9 t/m 12.

Ook voor de kinderen verzorgen wij weer diverse gezellige activiteiten en een heerlijke gratis BBQ!

Het Open Parktoernooi Buitenveldert (Rating) volg je ONLINE...

Het Open Parktoernooi Buitenveldert (Rating) volg je ONLINE... Klik HIER voor de wedstrijden van vandaag. Klik HIER voor de wedstrijdschema's etc.

Het 4e Open Jeugdtoernooi T.T.T. 2014 volg je ONLINE...

Het 4e Open Jeugdtoernooi T.T.T. 2014 volg je ONLINE... Klik HIER voor de wedstrijden van vandaag. Klik HIER voor de wedstrijdschema's etc.

INSCHRIJVEN VOOR ONZE TOERNOOIEN: ALTC>>PARK>>TTT JEUGD

   
 

No row returned.

BAAN RESERVEREN? Klik HIER!!

Zowel voor binnenbanen als voor buitenbanen.

Tennispark en QD-sports

In de linkerhoek van het sportcafe is de winkelruimte ingericht voor de verkoop van tennisaccessoires en natuurlijk kunt u uw racket professioneel bij ons laten bespannen! Daarnaast kan de locatie gebruikt worden voor vergaderingen en/of presentaties.

Info aan de bar!


User Name

Password

Info New or Forgotten?

Wij gebruiken PlanMySport voor onze administratie, organisatie én communicatie !  

Copyright © 2007 Tennispark Buitenveldert. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie

Contact